Opbygning af træterrasser og udestuer

Drømmer du om en ny terrasse eller udestue?

At få bygget eller udbygget en terrasse eller en udestue er en god måde at få tilføjet lidt ekstra kvadratmeter til din bolig.

Hos Dietz Tømrer & Snedker har vi specialiseret os i reparation og opbygning af træterrasser og udestuer – store som små – og vi udfører alt arbejdet i et tæt og konstruktivt samarbejde med vores kunder. Det kan vi blandt andet være behjælpelige med for kunder i og omkring byer som Middelfart, Nørre Aaby, Fredericia og lignende her i området. Vi kommer derfor også gerne ud og hjælper dig.

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning

Der kan være mange forhold, som skal overvejes grundigt, inden man går i gang med opbygning af træterrasse eller etablering af en udestue.

Hvilken form skal den have? Hvor skal den ligge? Og hvor stor skal den være? Vi opfordrer derfor til at kontakte os, så tidligt i forløbet som muligt, så du undgår materialespild, og også er glad for din nye terrasse om 10 år.

Når du vælger os til at varetage opgaven med opbygning af træterrasse eller udestue, så kan du altid være sikker på et resultat, der lever op til de højeste kvalitetsstandarder i branchen. Vi lytter nøje til dine konkrete ønsker til praktiske funktioner såvel som design, så det endelige resultat afspejler dine personlige præferencer og lever op til dine krav.

Kontakt os og få et tilbud på opbygning af træterrasse eller udestue

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din konkrete opgave, så hører vi meget gerne fra dig. Når vi har hørt om dine ønsker og behov i forhold til en ny terrasse eller udestue, sender vi dig gerne et uforpligtende tilbud på at varetage opgaven for dig.

Følg med på Facebook​

Her deler vi løbende spændende nye opgaver, så du kan blive inspireret til dit næste byggeprojekt.

Kontaktoplysninger

Dietz Tømrer & Snedker APS

Strib Landevej 36, 5500 Middelfart

Telefon: 27 14 57 88

E-mail: kontakt@dietz-tomrer.dk

CVR​: 37747092​

Ønsker du et tilbud?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt