Nyt tag og tagrenovering klares med stor erfaring

Vi hjælper med alt tagarbejde

​Skal du have lagt et nyt tag på huset, eller kan taget klare sig med en simpel tagrenovering? Uanset hvad har vi stor erfaring inden for montering af nyt tag samt renovering af alle former for tage.

Derfor er vi det oplagte valg, hvis du trænger til at få lagt et nyt tag eller få udført en tagreparation i Middelfart, Nørre Aaby eller et andet sted på Fyn. Det kan også være i f.eks. Fredericia. Dietz Tømrer & Snedker udfører alle former for tagarbejde, også større opgaver er velkomne.​

Vi har stor erfaring med at lægge nyt tag på forskellige bygninger

Vi har igennem årenes løb løst tagopgaver for både privatpersoner og erhvervskunder. Derfor har opgaverne også været mange og forskellige, hvorfor vi har de bedste forudsætninger for at udføre tagarbejde, herunder lægning af nyt tag, i højeste kvalitet og sikkerhed.

Vi har blandt andet foretaget tagrenovering og lagt nye tage på:

  • ​Kontorbygninger
  • ​​Parcelhuse
  • ​​Industrihaller
  • ​Og meget mere

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på lægning af nyt tag og anden tagrenovering varierer blandt andet efter, om et eventuelt eksisterende tag skal tages ned først, og om der skal foretages en ændring/renovering i selve tagkonstruktionen. Derudover påvirker valget af materiale også den endelige pris. Desuden udfører vi også udskiftning af d​øre og vinduer, hvis du er i gang med et større renoveringsprojekt.

Er du interesseret, udarbejder vi gerne et unikt og uforpligtende tilbud på et nyt tag hjemme ved dig – uanset om du bor i Middelfart, Fredericia, Nørre Aaby eller et helt andet sted. Du kan kontakte os på telefon 27 14 57 88 eller skrive til e-mail kontakt@dietz-tomrer.dk.​

Følg med på Facebook​

Her deler vi løbende spændende nye opgaver, så du kan blive inspireret til dit næste byggeprojekt.

Kontaktoplysninger

Dietz Tømrer & Snedker APS

Strib Landevej 36, 5500 Middelfart

Telefon: 27 14 57 88

E-mail: kontakt@dietz-tomrer.dk

CVR​: 37747092​

Ønsker du et tilbud?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt