Tagrenovering og lægning af nyt tag

Skal du have lagt et nyt tag på huset, eller kan taget klare sig med en simpel tagrenovering? Uanset hvad har vi stor erfaring inden for montering og renovering af alle former for tage. 

Derfor er vi det oplagte valg, hvis du trænger til at få lagt et nyt tag eller få udført en tagreparation i Middelfart, Nørre Aaby eller et andet sted på Fyn. Det kan også være i fx Fredericia.

Dietz Tømrer & Snedker udfører alle former for tagarbejde, hvorfor også større opgaver er velkomne.​

Vi har stor erfaring med tagrenovering og andet tagarbejde

Vi har igennem årenes løb løst tagopgaver for både privatpersoner og erhvervskunder.

Derfor har opgaverne været mange og forskellige, hvorfor vi har de bedste forudsætninger for at udføre tagarbejde i højeste kvalitet og sikkerhed.

Vi har blandt andet foretaget tagrenovering og andet tagarbejde til:

  • ​​Kontorbygninger
  • ​Parcelhuse
  • ​Industrihaller
  • Og meget mere.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på lægning af nyt tag og anden tagrenovering varierer blandt andet efter, om et eventuelt eksisterende tag skal tages ned først, og om der skal foretages en ændring/renovering i selve tagkonstruktionen. Derudover påvirker valget af materiale også den endelige pris.

Er du interesseret, udarbejder vi gerne et unikt og uforpligtende tilbud på dit nye tag eller din tagrenovering - uanset om du bor i Middelfart, Fredericia, Nørre Aaby eller et helt andet sted. Du kan kontakte os på telefon 27 14 57 88 eller skrive til e-mail kontakt@dietz-tomrer.dk.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

fb-stjerner

​5 ud af 5 stjerner

​Se vores anmeldelser her