Udskiftning af vinduer og døre samt reparation

​Trækker det ind gennem dine utætte vinduer og døre, eller kunne du tænke dig at få mere lys ind i din bolig? Trænger dine døre og vinduer til at blive skiftet ud, eller skal de bare renoveres? Uanset opgaven så står vi hos Dietz Tømrer & Snedker klar til at løse den.

Vi har mange års erfaring inden for både renovering og udskiftning af vinduer og døre, og vi løser både opgaver for private boligejere såvel som forskellige former for erhvervskunder i Middelfart, Fredericia, Nørre Aaby og andre omkringliggende områder. Skal vi også hjælpe dig?

Derfor skal du vælge vores firma

Der er rigtig mange gode grunde til, at du lige netop skal vælge at tage kontakt til vores firma i forbindelse med renovering eller udskiftning af vinduer såvel som døre. Her kan blandt andet nævnes:

Vi har mange tilfredse kunder – se vores gode anmeldelser

Hos os får du altid en fast pris på din opgave

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser

Du får en 100 % kvalitetsløsning

Vi lever af tilfredse kunder, og derfor gør vi også utroligt meget ud af at sikre, at vores arbejde og det endelige resultat er tilfredsstillende for vores kunder.

Derfor sørger vi også for at have en god dialog med vores kunder, både indledende og løbende under processen, så vi hele tiden sikrer os, at vi leverer den løsning, som vores kunder forventer og ønsker.​

Renovering af vinduer og døre

I nogle tilfælde vil det ikke være nødvendigt at foretage en udskiftning af vinduer, men i stedet for kan en renovering eller en reparation være den helt rette løsning.

Ved renovering af vinduer og/eller døre bestræber vi os altid på at foreslå en løsning, hvor vinduet eller døren får det klassiske udseende tilbage, så det passer til husets facade og den indvendige stil.

Vi kommer gerne ud forbi din adresse for at kigge nærmere på dine vinduers stand og vurdere, om den mest optimale løsning for dig vil være indsættelse af nogle helt nye vinduer, eller om du kan nøjes med en reparation af de eksisterende.​

Vi kommer hele vejen rundt

I forbindelse med vores arbejde med udskiftning af vinduer sørger vi for at komme hele vejen rundt om vinduet. Det betyder, at vi ikke kun arbejder med at udskifte selve vinduet. Vi kan også sørge for udskiftning af:

Termoruder

Glaslister

Tætningslister

Hængsler

Derudover tilbyder vi også udskiftning af delvist nedbrudt træ, som sikrer, at vinduerne får den nødvendige stabilitet, som skal sikre en lang holdbarhed over de næste mange år.

I samme forbindelse kan vi også udføre alle former for reparationer og vedligeholdelse af døre såvel som vinduer.

Viser det sig, at det er nødvendigt med en komplet udskiftning af vinduer eller døre, så klarer vi naturligvis også den opgave.​

Få professionel rådgivning om udskiftning af vinduer hos os

Har du brug for vores professionelle rådgivning i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre? Er du i tvivl om, hvorvidt du kan nøjes med en reparation, eller om det er nødvendigt at få monteret helt nye vinduer? Eller har du brug for vores ekspertise til at beslutte, hvilket materiale du skal bestille de nye vinduer i? Så lad os hjælpe dig.

​Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før vores arbejde går i gang, så vi kan være sikre på, at du får den helt rigtige løsning. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når de nye vinduer skal tilpasses huset, og hvad der skal til for, at dine nye døre og vinduer kan holde sig pæne i mange år.

​Ud fra dine ønsker til løbende vedligeholdelse samt dit budget kan vi også rådgive dig omkring de forskellige materialer, som både døre og vinduer kan fås i. Vi har det meste inden for rækkevidde, og vi har også mulighed for at fremstille de særlige ønsker i løbet af ganske få dage.

​​

Vi tilbyder også tagrenovering og isolering.​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Der er meget stor forskel på, hvor meget det koster at udskifte vinduerne. Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer du skal have udskiftet, og om der også skal udskiftes døre i samme omgang.

Derudover spiller valg af materialer på de nye vinduer også en stor rolle i forhold til den endelige pris, ligesom det gør sig gældende i forhold til størrelsen på vinduerne.

Hvis du ønsker at få mere lys ind i din bolig eller i dine virksomhedslokaler, så kan det være en løsning at vælge nogle større vinduespartier end de nuværende. Dette kræver dog, at vi udvider hullerne til dine vinduespartier, så der er plads til de større vinduer.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at få en konkret pris på, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 27 14 57 88 eller ved at skrive til vores e-mail kontakt@dietz-tomrer.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden.

Når vi kender til din opgave samt dine ønsker og behov, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig – uanset om du bor i Middelfart, Fredericia, Nørre Aaby eller et andet sted.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for vores kompetente rådgivning.

Følg med på Facebook​

Her deler vi løbende spændende nye opgaver, så du kan blive inspireret til dit næste byggeprojekt.

Kontaktoplysninger

Dietz Tømrer & Snedker APS

Strib Landevej 36, 5500 Middelfart

Telefon: 27 14 57 88

E-mail: kontakt@dietz-tomrer.dk

CVR​: 37747092​

Ønsker du et tilbud?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt