Udskiftning af vinduer og døre samt reparation

Trænger dine døre og vinduer til at blive skiftet ud, eller skal de bare renoveres?

Ved renovering bestræber vi hos Dietz Tømrer & Snedker os altid på at foreslå en løsning, hvor vinduet får det klassiske udseende tilbage. Vi holder til i Middelfart på Fyn, men servicerer også gerne kunder i fx Nørre Aaby og Fredericia.

Vi tilbyder blandt andet også udskiftning af vinduer i form af:

  • ​Termoruder
  • ​Glaslister
  • ​Tætningslister
  • ​Hængsler.

Vi udskifter også delvist nedbrudt træ, som sikrer vinduerne stabilitet og holdbarhed i mange år, ligesom vi også udfører alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer. 

Er det nødvendigt med en komplet udskiftning af vinduer eller døre, klarer vi også det.

Få professionel rådgivning

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når de nye vinduer skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

Vi har det meste inden for rækkevidde og kan fremstille de særlige ønsker i løbet af få dage.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen for udskiftning af vinduer meget alt afhængigt af, hvor mange vinduer der er tale om, og om der også skal udskiftes døre i samme omgang. Derudover spiller valg af materialer på de nye vinduer også en stor rolle i forhold til prisen.

Ønsker du en konkret pris, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 27 14 57 88 eller e-mail kontakt@dietz-tomrer.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig - uanset om du bor i Middelfart, Fredericia, Nørre Aaby eller et andet sted.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

fb-stjerner

​5 ud af 5 stjerner

​Se vores anmeldelser her